rehabilitering av hus

Vi utfører oppussing/rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle og punkterte vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.

Vi holder til i Moelv i Ringsaker kommune i Innlandet og leverer våre tjenester primært i mjøsområdet; Lillehammer, Brøttum, Sjusjøen, Nordseter, Moelv, Næroset, Brumunddal, Hamar, Gjøvik og omegn.

Vi tar oss av all organisering

Vi har lang erfaring i ulike utbedringer og rehabilitering. Noen ønsker å modernisere huset mens andre ønsker å tilbakeføre hele eller deler av bygningen til den opprinnelige stil. Vi arbeider med å rehabilitere boliger, både innvendig og utvendig. Enten du bare skal ha en oppussing, rive eller sette opp nye vegger eller rehabilitere badet, påtar vi oss hele jobben. Vi sørger for at alle nødvendige yrkesgrupper blir involvert, og kan gi en totalpris til deg for nødvendig arbeid.

Ombygging av bolig

Ønsker du å utvide din eksisterende bolig, eller har du kanskje behov for å gjøre en del endringer i planløsningen? Vi tar på seg opdrag innen tilbygg, påbygg og ombygging på nye og eldre hus, i moderne eller klassisk stil.

Kledning

Vi skifter utvendig kledning for deg, og setter her utførelse høyt, slik at resultatet blir optimalt. Dersom man skifter kledning vinterstid, bør man kjøpe ferdig malt eller impregnert kledning. Monterer man ubehandlet kledning og ikke har anledning til å male kledningen med en gang, kan kledningen bli skadet når vann trekker inn i treverket.

Tak

Behov for rehabilitering av taket? Taktekking skal utføres av fagpersonale – Byggmester Jon Kåshagen AS utfører taktekking med en erfaren hånd. Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Det vil oppstå lekkasjer som fører til råteskader, og alt skadet materiell må skiftes ut. Dette er dyrt, og dekkes ikke av vanlig innboforsikring. Kontakt oss, og vi legger nytt tak før dette problemet oppstår. Dersom du vet at taket på ditt hus er svært gammelt og modent for utskiftning, bør du skifte det før det oppstår lekkasje.