bygge hytte sjusjøen

Ønsker du å bygge hytte?

Firmaet Byggmester Jon Kåshagen as er tredje generasjon byggmestere. Vi har lange tradisjoner, siden tidlig på 30-tallet, med nybygg og rehabilitering rundt Mjøs-området i Innlandet.

Ta gjerne kontakt med oss for gratis befaring og et godt tilbud på ditt hytteprosjekt.

Vi bistår i hele prosessen

En hytte må være i stand til å tåle kulde, sterk vind og store snømengder. Vi hjelper deg med alt fra start til slutt. Vi kan realisere hyttedrømmen din!

  • Vi kan hjelpe deg med alt fra søknadsprosessen og tomteplanering til tegninger og planlegging
  • Vi bygger nye hytter, renoverer hytter og setter opp tilbygg
  • Vi hjelper deg med både store og små tilbygg til hytta

Hytte på Sjusjøen

Sjusjøen er et av de største hyttebyene i Norge, og er svært populært. Vi har hatt flere prosjekter der oppe, blandt annet det på bildet over. Er du interessert i hyttetomter kan vi anbefale å besøke Visit Sjusjøen sin hjemmeside.

Har du allerede kjøpt tomt?

Tomten din spiller en viktig rolle når du skal velge det riktige huset, likeledes som huset spiller en viktig rolle i en rehabiliteringsplanlegging eller planlegging av nygygg og tilbygg. Er tomten flat eller skrå? Stor eller liten? Hvordan er lysforholdene, utsikten, innsynet? Hva vil være den ideelle adkomsten? Må man ta hensyn til omkringliggende bebyggelse eller eventuelle støykilder?

Vi fører opp hytter i forskjellige stiler og etter ditt ønske. En helt ny hytte har de samme fordelene som et helt nytt hus. Mange bærer på en hyttedrøm, eller har en tomt som står ubrukt. Vi bygger hytta di i den størrelse som passer deg – enten det er en liten hytte ved Mjøsa, med enkel standard for deg og dine jaktkamerater, eller en stor familiehytte på Sjusjøen.